opc_loader

Let op Smokefriends is gesloten van zaterdag 30 juli t/m maandag 15 augutus i.v.m. zomervakantie!

Gedurende deze periode worden er geen bestellingen verstuurd!

Smokefriends E-liquids 

Sinds 2012 produceren wij onze eigen e-liquids in Duitsland. Onze E-liquids staan bekend om de enorme smaakbeleving, maar vooral ook door de extreem hoge kwaliteit. Het assortiment blijft eindeloos doordat we continu nieuwe smaken blijven ontwikkelen.

  • Smokefriends E-liquid wordt geleverd in 10ml LDPE kunststof flesjes.
  • Etikettering volgens huidige wetgeving TPD2
  • 10ml LDPE flesjes zodat de E-liquid 100% zuiverheid en smaak behoudt, in tegenstelling tot PET flesjes waarbij de E-liquid bestandsdelen op zou kunnen nemen van het kunststof.    
  • Alle flesjes zijn voorzien van een kinderveilige sluiting & verzegeling. 
  • Verzegeling direct na het afvullen dit garandeert de zuiverheid & qualiteit van de inhoud.
  • Perfecte smaak & dampontwikkeling
  • Nicotine gehalte: 0mg /  3mg / 6mg / 9mg / 12mg / 15mg / 18mg
  • Originele Smokefriends Technologie & Rezepture
  • Qualiteits Management

Smokefriends

Er zijn honderden verschillende typen en modellen e-sigaretten verkrijgbaar maar wij hebben alleen de producten toegevoegd waar wij als fanatieke gebruikers zelf voor 100% achter staan. Ons doel is dan ook een goed product te verkopen met uiteraard een goede service, advies en garantie. Mocht u er toch niet uitkomen kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon.

Winkels

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Laat u dan vrijblijvend informeren en adviseren in een van onze winkels. Waar u in alle rust het elektrisch-roken mag ervaren en beleven. Wij zoeken met u naar de juiste e-sigaret maar vooral naar de juiste e-liquid die de drang naar de gewone sigaret wegneemt.

Hierdoor is de kans van slagen vele malen groter .......

Disclaimer

Heeft u vragen, opmerkingen of bent u niet tevreden met het geleverde product? Neem dan contact met ons op! Smokefriends is in geen geval aansprakelijk voor enige vorm van schade aan materialen, mensen of huisdieren bij gebruik van een elektrische sigaret.

Gebruiksvoorwaarden van de site:

Het gebruik van deze site is onderworpen aan de hierna opgenomen algemene voorwaarden. U wordt geacht hiervan kennis te nemen. Deze site (hyperlinks inbegrepen) kan steeds zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd, aangevuld of verwijderd worden.

Intellectuele eigendomsrechten:

U heeft het recht om de informatie op deze website te raadplegen, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren, mits u de bron vermeldt, overeenkomstig de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten. Voor de reproductie of het gebruik van multimedia-informatie (geluid, beeld, software, e.d.) is altijd voorafgaande schriftelijke toestemming vereist. Over de reproductie van de informatie kunt u contact opnemen met de beheerder van de site.